[Drijfverenwandeling]
 

De Diepenring is de magische grachtengordel van Groningen. Sinds mensenheugenis lokt ze bijzondere mensen uit de hele wereld (van Bono tot Bowie) en beschermt ons tegen al te opdringerige types (zoals Bommen Berend). Verder is de Diepenring de ultieme plek voor ‘mensen met een missie’ zoals Herman Brood, Pim Fortuyn, Wubbo Ockels, Kim Feenstra, Aletta Jacobs, Ben Feringa en Arjen Robben.

   De Drijfverenwandeling is een alternatieve stadswandeling over de Diepenring. Ga op stap met gids Paul Passchier (Tweelinck) en ontdek het casino van Herman, het huis van Pim, de roeiboot van Wubbo en de rechtbank van Kim. Treed in de voetsporen van deze en andere bekende Groningers. Ontdek hun drijfveren en die van jezelf. Ga je voor het succes van Robben, de macht van Fortuyn of de duurzaamheid van Ockels?

   De wandeling duurt 2 à 3 uur en is geschikt voor grote en kleine groepen. Loop mee, raadpleeg de plattegrond en bedenk welke sporen jij in Groningen hebt achtergelaten. Wat brengt jou in beweging en welke plekken hebben een symbolische waarde? Misschien heb je ook een goed verhaal voor de Diepenring. Om te delen tijdens de wandeling of daarna op Facebook. Hier vind je ook de informatie over de open inschrijvingen. Wil je een besloten wandeling met jouw team, meld je dan aan via diepenring@tweelinck.nl

Paul Passchier

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl