[Teamsynergie Tool]
     Het blijven spannende tijden. Een half jaar geleden werd hier de gratis bezuinigingsscan als eerste Freelinck gepubliceerd. Het nieuws van toen lijkt verdacht veel op dat van nu. De Mexicaanse griep heeft die van de varkens verdrongen en weer is er een aanslag op het koninklijk huis... nu op het stuntelige project Mozambique... en die mondiale economische crisis gaat ook gewoon door.
 
    Als impuls ter vergroting van het vertrouwen komt Tweelinck wederom met een niet te versmaden aanbieding. Ditmaal het gratis Tweelinck [Teamsynergie Tool]. Een eenvoudig hulpmiddel om met je team de onderlinge synergie (PSI) te bepalen en vergroten. Niet oog om oog... maar zij aan zij... samen de schouders eronder... dat is het devies voor de toekomst. Met vertrouwen en inzicht in elkaars krachten... om elkaar te versterken. Ideaal voor het jaarlijkse teamuitje. Van MT's tot verenigingsbesturen... iedereen heeft er baat bij!
 
     Tijdens het downloaden van het betreffende Excel-bestand zal een popupvenster verschijnen. Kies voor Openen en/of Opslaan en wijzig daarbij de naam van het bestand. Download hier. Paul Passchier.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl