[Tweelinck Teamblokken]
   Je werkt al een tijd samen. De dienstverlening staat als een huis. Het team draait op volle toeren. Toch moet je verder…. producten verbeteren… bedrijfsvoering stroomlijnen… klanten winnen… Maar hoe? Je team is verdeeld. De helft pleit voor ‘inhoudelijke keuzes en heldere afspraken’. De andere helft wil ‘investeren in mensen en team’. Je weet dat het beide nodig is, maar waar haal je de tijd vandaan?

   Tweelinck Teamblokken combineren de kracht van teambuilding en verbeterteams. De basis is een teamdag met 3 blokken rond de thema’s individu (IK), inhoud (HET) en team (WIJ). Iedereen wordt uitgedaagd om verder te bouwen aan het werk en het team. Voor het inhoudelijk blok kan gekozen worden uit 5 thema’s, bijvoorbeeld ‘Onze producten’ en ‘Onze werkwijze’. De blokken kunnen tevens tot een traject gecombineerd worden (met de teamdag als aftrap).
 
   Tweelinck Teamblokken zijn als Freelinck voor iedereen beschikbaar. In combinatie met de eveneens vrij beschikbare Tweelinck Synergie Tool en Tweelinck Bezuinigingsscan kun je ze gebruiken als inspiratie voor je eigen teamdag of traject. Heb je daarvoor geen tijd, dan kun je natuurlijk ook Tweelinck inschakelen. Door de standaard opzet blijven de kosten beperkt. Een heldere intake zorgt voor de juiste inpassing in jullie situatie. Voor meer informatie, lees de flyer.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl