[Perfect uit Balans]

   [Perfect uit Balans] is een praktische training voor vruchtbare samenwerking en persoonlijke ontwikkeling. Het doel is plezierige en effectieve werkrelaties, in het bijzonder met professionele en persoonlijke tegenpolen.

   Samenwerken gaat vanzelf. Vaak denk je er niet eens bij na. Toch kent iedereen wel een collega, manager of medewerker, partner of type mens waarmee het niet zo eenvoudig is. Soms zijn er uiteenlopende belangen of verschillen in karakter. Soms kennen we de ander niet goed of zijn we gewoon onhandig. Perfect uit Balans daagt je uit aan de slag te gaan met je tegenpolen. De resultaten zijn meer inzicht in jezelf en de mensen om je heen, minder frustratie, meer plezier en bovenal ‘werkende’ werkrelaties. 

   De training is breed inzetbaar. Voor grote en kleine groepen. Voor leuke en lastige tegenpolen. Voor mensen die elkaar niet, net of al (veel te) lang kennen. Recente toepassingen zijn Nijestee, VO-netwerk, Lentis, PolitieRUG, Weekendschool en de NHL. Tevens bestaat de mogelijkheid de training en proeverijen met open inschrijving te volgen. Voor data en prijzen, zie Training en proeverijen 2017Voor meer informatie, download de PuBflyer of nodig alvast iemand uit voor de ludieke PuBtest.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl