[Perfect uit Balans]

[Perfect uit Balans] is een praktische training voor vruchtbare samenwerking en persoonlijke ontwikkeling. Het doel is het beter benutten van professionele en persoonlijke tegenpolen.

   Samenwerken gaat vanzelf. Vaak denken we er niet eens bij na. Jij bent bijvoorbeeld verbaal sterk terwijl jouw collega visueel uitblinkt. Of jij bent een goede ontwerper en jouw partner een perfecte uitvoerder. Met onze verschillen vullen we elkaar aan. Helaas leiden ze soms ook tot afstand. Sommige collega's kun je bijvoorbeeld als te dominant (of juist meegaand) ervaren, sommige partners als onzorgvuldig (of te nauwgezet), etc. Sommige mensen lijken zo 'anders' dat samenwerken niet eens bij je opkomt. En dat is jammer. Want juist tegenpolen maken het verschil. Perfect uit Balans daagt je uit om de potentie van jouw tegenpolen te onderzoeken en realiseren. De resultaten zijn meer inzicht, minder valkuilen en meer ‘werkende’ werkrelaties.

   De training is breed inzetbaar. Voor grote en kleine groepen. Voor leuke en lastige tegenpolen. Voor mensen die elkaar niet, net of al (veel te) lang kennen. Recente toepassingen zijn Nijestee, VO-netwerk, Lentis, PolitieRUG, Weekendschool en de NHL. Tevens bestaat de mogelijkheid de training en proeverijen met open inschrijving te volgen. Voor data en prijzen, zie Training en proeverijen 2017Voor meer informatie, download de PuBflyer of nodig alvast iemand uit voor de ludieke PuBtest.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl