[Gewoon een kop koffie]

    Vanaf 2 mei zal Douwe Bos stadswandelingen verzorgen. In 1994 zond de VARA een documentaire over hem uit. Voor de zoveelste keer had hij een straf uitgezeten voor vermogensdelicten en zat boordevol goede voornemens. Nu 20 jaar later vertelt Douwe Bos wat daarvan terecht gekomen.

    Ex-dakloze Atze van der Weij is gids sinds december 2013. Atze vertelt over zijn roerig bestaan rond 2000 toen hij met zijn vrouw Stef door de stad Groningen zwierf. Op 30 januari 2014 nam hij de klanten van Tweelinck op sleeptouw (zie de impressie).

    Eerder gingen ABN Amro, Gemeente Groningen, Limor en Intraval al mee. Zonder uitzondering spreekt iedereen van een indrukwekkende ervaring. Wil jij met jouw team ook op pad met Atze, Stef, Douwe of één van de andere gidsen met een bijzonder verhaal over leven in de marge? Neem contact op met paul@tweelinck.nl of ritzotencate@gmail.com. Ook voor lezingen en workshops over vitaliteit, synergie en sociale innovatie.

    Elke maand zijn er ook 1 à 2 wandelingen met open inschrijving. Schrijf je in via [Gewoon een Kop Koffie]. De bijdrage is 10 euro. Deze komt volledig ten goede aan de gids.

Paul Passchier

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl