[Expeditie Diepenring]
 
 
   Voor een gezond perspectief op de dagelijkse routine moeten teams op gezette tijden het kantoor uit. Tweelinck neemt teams mee naar buiten. Letterlijk. De straat op. Voor een intensieve wandeltocht vol impulsen: [Expeditie Diepenring].

   Het eigen kantoor is zowel start- als aankomstplaats. In overleg wordt een rode draad afgesproken. Welke doelen en resultaten willen we behalen vandaag? Betere samenwerking? Hogere productiviteit? Elkaar beter leren kennen of iets anders? Nadat er richting gekozen is wordt iedereen tot mede-eigenaar gemaakt en gestimuleerd (ook) eigen impulsen te brengen.

   Op 28 augustus besloot een team van het Martini Ziekenhuis dat het over onderscheidend vermogen moest gaan en ging aan de slag met 'gelukskoekjes', 'klantinterviews', 's(t)elfies' en 'duogesprekken'. Op 1 oktober gaat een nieuw team van het UMCG op expeditie. De rode draad is natuurlijk nog een verrassing maar het kan zomaar zijn dat we met 'proeverijen', 'sportieve uitdagingen' of 'one minute pitches' te maken krijgen. Ondertussen genietend van de stad, de wandeling en elkaar. Willen jullie ook? Mail ed@tweelinck.nl.


Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl