[Klinkende koppels]

 
   Van alle klinkende koppels kon er één aanspraak maken op een fles wijn. Tijdens de proeverij Perfect uit Balans voor de Rijksuniversiteit gingen deelnemers op zoek naar hun perfecte tegenpool. Naar iemand met benijdenswaardige, aanvullende eigenschappen. De 'John Lennon' bij 'Paul McCartney', de 'Ben' bij 'Jerry' of de 'Maxima' bij 'Willem-Alexander'.
   De eerste klik ontstond rond twee personen met een interessant verschil in drijfveren. Hoewel beide nieuwsgierig, bleek de één meer door nieuwe mensen en de ander door nieuwe ervaringen geprikkeld te worden. Een gezamenlijke activiteit was snel gevonden. De ervaringenmens liet zich graag uitnodigen voor een bijzondere tentoonstelling die de mensenmens recentelijk had gezien.
   Ben je perfecte tegenpolen als je samen naar het museum gaat? Eigenlijk doet dat er niet toe. De zoektocht naar interessante verschillen zorgt ervoor dat je nieuwsgierig blijft naar mensen (en ervaringen). En dat is een waardevolle eigenschap. Voor iedereen. Ook zonder fles wijn als beloning.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl